The cross-cultural facilitator for Asia & Oceania

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
> Ekspatriat di Asia

Peningkatan Prestasi dan Tanggunjawab Ekspatriat

 Pengalaman dan Kajian impirikal

Menunjukkan bahawa budaya dan pengetahuan am adalah penting dalam memupuk fleksibiliti dan kepuasan ekspatriat. Ini juga berkait rapat dalam menentukan samada misi syarikat dapat dicapai atau tidak. Kursus ekspatriat kami dapat mengoptimumkan penyesuaian diri bakal ekspatriat dan juga menggalakkan integrasi kedalam cara hidup yang baru dengan penuh harmoni. Kursus spesifik ini akan menguatkan keselesaan mereka dalam poersekitaran baru secara psikologi dan secara tak langsung akan mempengaruhi potensi diri dan teknikal mereka.

Kursus dan Latihan di PrepAsia

Menstrukturkan dan mengasah kebolehan bagi ekspatriate menjaga kesihatan mental, kesejahteraan psikologi, keyakinan diri dan keberkesanan peribadi. Salah satu tujuan utama kami adalah untuk mengukuhkan kebolehan ekspatriat untuk berinteraksi bersama orang tempatan dengan memudahkan kepercayaan dengan diri sendiri, kemandirian pemikiran, sikap proaktif, optimistik, empati dan berfikiran terbuka.

Kesedaran mengenai budaya persekitaran akan membantu ekspatriat untuk mentafsirkan perilaku rakan kongsi, pelanggan dan juga pekerja. Pengetahuan mengenai perilaku yang diterima budaya tempatan adalah sangat kritikal bagi hampir semua situasi antarabudaya dalam menggalakkan sikap positif yang diperlukan bagi mencapai misi ekspatriasi yang berjaya.

bandeau interentreprises01

Asia from the sky

earth01b

Watch Asia's main cities & places of interest from above!

crosscultural-managmenttraining-france 2016