The cross-cultural facilitator for Asia & Oceania

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
> Tanaga kerja Asia

Asian personnel

Mengintegrasikan tanaga kerja Asia dengan syarikat di Eropah

PrepAsia juga melatih warga Asia, di Eropah atau di negara tempat tinggal mereka; pengurus, pengarah syarikat, pengarah negeri dan juga organisasi tempatan yang diarahkan bekerja dengan warga Eropah. PrepAsia telah melatih lebih 450 individu di Eropah mengenai amalan perniagaan.

Kakitangan dari Asia juga telah memaanfaatkan pendidikan campuran antara Asia dan Eropah kami, dengan model perilaku dan nilai murni Asia tetap dijaga rapi.

Disebabkan media, sastera dan industry mewah, Perancis mempunyai imej yang romantic dan baik di Asia. Namun, apabila pekerja dari Asia tidak membuat persediaan rapi sebelum tiba, mereka akan mengalami kesusahan akibat perbezaan kuat yang wujud antara imej ini dan reality kehidupan korporat.

Kakitangan dari Asia hendaklah bersedia untuk bekerjasama dimana unsur-unsur antarabudaya patut dijadikan asset, bukan halangan; proses integrasi kakitangan Asia kedalam sesebuah kumpulan akan memerlukan persediaan yang spesifik. Latihan di PrepAsia direka khas untuk membantu anda menggunakan potensi setiap individu untuk kebaikan bersama.

bandeau 01

Asia from the sky

earth01b

Watch Asia's main cities & places of interest from above!

crosscultural-managmenttraining-france 2016